Herligt

Har hatt en kjempe dag fikk besøk av noen i familien, siden jeg hadde bursdag for 2(?) uker siden :) Vi har såå mye kake i gjen av broren min kommer i morgen, han kunne ikke komme i dag da han er i konfirmasjon. Etter folk hadde gått ble det laks til middag, herligt. Ble rester av fruktsalaten til deseert :) Nå er jeg sååå mett at jeg kan la være å spise før jul!! Jeg orka rett og slett ikke ta bilder, koste meg heller. Er så sliten og trøtt for tiden, orkere ikke noen ting. 

Det beste med dagen var vel at jeg fikk gaver, hadde fått de fleste på dagen, men ble litt rikere, fikk et kult smykke, skal på spa i sommer, converse, bunadstøl, har ikke fått av mor og far enda... Men de tenker på photoshop :D ååååå jeg vil ha, da hadde det blir myye bilder og redigete finere bilder :) Men får vente og se!

Nå skal jeg slappe av resten av kvelden ta noen bilder til et innlegg som kommer i morgen, følg med :)Hun lille søte her er på besøk! Lille herlige tanja, det er en tibitansk spaniel :) Blogges i morgen :) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

,

Kategorier

Blogg

Arkiv

Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Mai 2011

hits