Anbefaling av blogg

Jeg leser en del blogger, og en av dem skal jeg skrive om i dette innlegget.

Den bloggen jeg liker best av de jeg leser må være bloggen om den 15år gammle jenta fra Stavanger som er mamma, derfor tok jeg kontakt og spurte om jeg kunne lage dette innlegget om bloggen hennes. På bloggen skriver hun om hverdagen som ung mamma, hvordan det er med barn og skole. Hun skriver utrolig bra, av og til kommer det innlegg om at det og være mamma ikke bare er en dans på roser. Du finner fine og herlige bilder av ei herlig liten jente og ei nydelig mor! Ser jeg sånn ut etter jeg har vært gravid blir jeg glad!

Jenta bak bloggen heter Anna, hu er da alenemamma og går i 10klasse, og jobber litt av og til på lørdager. Tenk å klare alt dette med en datter og ta seg av... Hvordan klarer du det? Hun virker utrolig sterk. Anna skal også være med i unge mødre som går på fem, sesongen hun er med i kommer på skjermen i høst. Dette gleder jeg meg til :) 

Det virker som om at Anna er flink til og ta med datteren sin på ting, for eksempel å gå på lekeplassen. Og om hun skal noe tar hu med Michelle hun er ikke den mora som får barnepass for å være med venner hver dag. Dette er ei jente som virkeli står på, og står for valget sitt med å beholde barnet i en aldre av 14-15år! 

Anna har nå kommet på topplisten, hun ligger nå på 13plass. Jeg har følget bloggen hennes en stund, jeg leste den gammle bloggen henes også som nå er slettet. Om du ikke har vært innom bloggen før så anbefaler jeg virkeli og ta turen innom bloggen http://mammatilmichelle.blogg.no/ :) 

 


Dette er da Anna, og som sakt så anbefaler jeg den bloggen på det sterkeste :) Du sitter i gjen med en kjekk lese opplevelse ! 

 

Husk, dette er bare mine oppfattinger om jenta, les bloggen å se hva du synest om den :) 

 

 (bildet er lånt fra bloggen til Anna)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

erc

erc

17, Sandnes

Er ei glad og fornøyd jente på 17år. Glad i foto tar bilder med Canon EOS 550D. Jeg kan kontaktes på ercblogg@hotmail.no

Kategorier

Blogg

Arkiv

Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Mai 2011

hits