5 days, 5 photo, 5 texts number 1

Da starter 5days, 5 photo, 5texts :) The day er favoritt feriested. Tror ikke det er noe hemlighet, Det blir soleklart Florida, USA. Elsker den plassen.

Florida, har jeg vært i en del ganger, husker ikke helt hvor mange ganger. Det jeg liker så godt med Florida, eller USA generelt er hvor høflige de er, alt du kan finne på. Skal lage en liten anbefaler liste om hva jeg anbefaler og gjøre i Florida. Det er så utrolig mye og finne på, du kjeder deg alri, alltid noe du kan finne på. Varmt er det også, om sommeren er det litt mye folk om du reiser til de typiske ferie plassene som Orlando og Miami, men det er heller ikke overdrevet mye folk det er så stort at det er greit på en måte, selfølgeli er det mye folk i parkene men det er bare og være efektiv når du går i en park og ikke bruke tid på å diskutere hva dere skal ta for eks. :)


Et bilde fra Disney World Fl. tatt sommer 11

En liten anbefalings liste om du skal til Florida:

Parker - Disney, Universal, Sea World, Busch Gardens og Island of adventrue (dette er noen har vært i alle selv utrolig gøye parker)

Shopping - om du er i Orlando anbefalere jeg Prime1 outlet, en utrolig billig plass med mange gode butikker!

Spiseplasser - For all del ikke gå på mc donal annen hverdag... Gå heller på chillis, red lobster, long horn osv. Du finner mange gode spise plasser :)

Opplevelse - Det er mange museer å finne, spill mini golf en kveld (finner mini golf over alt) Dra og kjør gocart, Dra litt rundt, ta turen til Daytona Beach og gå på Daytona internasjonal speedway der de startet å kjøre bil løp. Det er så mye å finne på :)

I Florida er det store shopping muligheter, mange spise steder, fine strender, hoteller, parker og mye mye mye mer! Ikke bare bli værende på en plass, flytt på deg. Reis til flere byer, ikke blir værende på samme plass i et par uker. Opplev florida, eller USA. Har du været der før prøv noe nytt!


Funnel cake er en slaks smultring kake, på en måte. Prøv ut nye ting, ikke bare kjør det du er tryggest på! 

Skal du i park ha en dag fri av og til ikke ta alle parkene dag etter dag uten en dag pause. Sist jeg var i Florida gikk vi en uke i strek i Disney (vi hadde med noen venner og de hadde ikke vært der før) det ble lange dager og lite søvn. 

Om sommeren er det ganske varmt da ligger det på 30-40grader, forskjellen på 30grader i USA og Norge er stor! Om du ikke går i park, kan du gå på stranda, shopping (de har ute senter også), slapp av med hotellet osv.

I FLorida/USA kjeder du deg ikke!  

 

Én kommentar

sarah :D

10.04.2012 kl.14:06

Fin blogg! :-)

Skriv en ny kommentar

erc

erc

17, Sandnes

Er ei glad og fornøyd jente på 17år. Glad i foto tar bilder med Canon EOS 550D. Jeg kan kontaktes på ercblogg@hotmail.no

Kategorier

Blogg

Arkiv

Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Mai 2011

hits